Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2023, 13:50

MMF: Iako je u opadanju, inflacija u BiH i dalje povišena

SARAJEVO - Nakon oporavka u 2021. godini rast u BiH usporen dok je inflacija, iako u opadanju, i dalje povišena, saopšteno je iz Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda u Sarajevu, u Izvještaju nakon zaključenih konsultacije prema članu IV Statuta MMF-a s BiH, koji je proveden 30. avgusta ove godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kancelarija MMF-a u Sarajevu: "Plate i socijalna davanja ne treba povećavati"

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2023, 06:45

SARAJEVO - Globalno pooštravanje finansijskih uslova opteretiće ekonomske aktivnosti u BiH, a status kandidata za članstvo u EU još nije doveo do reformskog zamaha, zaključeno je u Izvještaju Međunarodnog monetarnog fonda nakon zaključenih konsultacije prema članu IV Statuta MMF-a s BiH ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.