MLADOŽENJA IZGOVORIO DA I PREMINUO: Strašna tragedija zadesila sve prisutne - odmah otkriveno šta je uzrok smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 16:32

MLADOŽENJA IZGOVORIO "DA" I PREMINUO: Strašna tragedija zadesila sve prisutne - odmah otkriveno šta je uzrok smrti

Nakon tragedije, prijateljica je pokrenula kampanju kako bi prikupili novac za njegovu sahranu, ali i za Džoni i njihovu decu.

Mlada Džoni Dejvis iz Ajove ostala je udovica, deset minuta nakon venčanja jer je njen suprug Torez Dejvis iznenada preminuo zbog krvnog ugruška. Mladoženja je preminuo na licu mesta.

- To je bio najlepši dan u Torezovom životu. Videla sam osmeh na njegovom licu, bilo je jasno koliko je srećan - rekla je mladina drugarica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Monika.

Nakon tragedije, Monika je pokrenula kampanju kako bi prikupili novac za njegovu sahranu, ali i za Džoni i njihovu decu.

- Želimo da ona nema stres tokom odgajanja dece - rekla je Monika.

Do sada je prikupljeno više od 20.000 dolara.

- Želimo da oseća da ima podršku svih nas - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.