MLADIĆI SPREMNI DA DAJU ŽIVOTE ZA ASADA: Sveža krv stupila u redove SAA u opkoljenom gradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 20:38

MLADIĆI SPREMNI DA DAJU ŽIVOTE ZA ASADA: Sveža krv stupila u redove SAA u opkoljenom gradu (VIDEO)

Ima ih na hiljade i zakleli su se sirijskoj državi na vernost

Sirijska vojska jača svoje snage u Hasaki dodatnim regrutima iz lokalnih plemena. Sirijska vojska nedavno je pojačala svoje trupe u provinciji Hasaka nakon što je dodala više od 2.000 regruta u redove svojih snaga unutrašnje bezbednosti.

Prema dopisniku iz provincije Hasake, nova grupa regruta završila je šestomesečni program obuke da bi se pridružila redovima snaga unutrašnje bezbednosti u administrativnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestonici.

Regruti su pripadnici lokalnih arapskih plemena iz provincije Hasaka, koja su se obavezala na vernost državi. Objavljen je video snimak ceremonije polaganja zakletve 10. marta, na kojoj se vidi na desetine regruta u okrugu Meridijan u gradu Hasaki.

U izveštaju se dodaje da su sirijske oružane snage od tada dodale više od 2.000 regruta tokom svoje nedavne kampanje regrutacije u regionu Al-Džazire.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.