MLADIĆ UBIO DEVOJKU (26) nakon što je prekinula trudnoću: Ispituje se da li je on bio otac deteta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 07:22

MLADIĆ UBIO DEVOJKU (26) nakon što je prekinula trudnoću: Ispituje se da li je on bio otac deteta!

Jedan muškarac osumnjičen je za ubistvo svoje devojke nakon što je ona otišla iz Teksasa u drugu državu da abortira.

Policija je došla na poziv na parking u sredu nakon što je Gabrijela Gonzales (26) ubijena, piše CNN. Snimci nadzorne kamere pokazuju kako Harold Tompson šeta sa njom pre nego što će pucati na nju.

Pokušao je da je zadavi ali je ona uspela da se odmakne, nakon čega je Tompson izvukao pištolj i pogodio je u glavu. Ispalio je još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << metaka na Gabrijelu dok je ona ležala na tlu, te pobegao sa lica mesta, navodi se u sudskim dokumentima.

Više svedoka, uključujući Gabrijelinu sestru, reklo je policiji da je Tompson pokušao da zadavi ženu pre nego što je zapucao.

Harold i Gabrijela su bili u vezi, a dalja istraga je otkrila da je devojka otišla u Kolorado radi abortusa. Veruje se da je osumnjičeni bio otac deteta. U nalogu za hapšenje navodi se da on nije želeo da Gabrijela prekine trudnoću.

Tompson je optužen za ubistvo i nasilje u porodici. Nije mu određena kaucija na prvoj pojavi na sudu u četvrtak a dodeliće mu se javni advokat. Policijski izveštaj navodi da je Gabrijela imala troje dece iz prethodnih veza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.