MLADIĆ SVIREPO IZBODEN NA KONJARNIKU! Izbila opšta tuča kod Plavog mosta, cela ulica plava od rotacija hitne pomoći i policije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 23:32

MLADIĆ SVIREPO IZBODEN NA KONJARNIKU! Izbila opšta tuča kod Plavog mosta, cela ulica plava od rotacija hitne pomoći i policije (VIDEO)

Među učesnicima bilo i maloletnih lica.

Večeras je u beogradskom naselju Konjarnik kod Plavog mosta izbila tuča nekoliko mladića, a tom prilikom je jedan od njih, navodno zadobio ubodne rane, prenose društvene mreže.

- Dogodila se tuča, ekipa je i dalje na terenu. Nekoliko njih je povređeno, neki su prevezeni u Ugrnentni centar, a neki u Tiršovu. Među povređenima ima i maloletnih lica - rekli su iz Hitne pomoći.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Upravo pre plavog mosta, grupa klinaca se potukla, jedan izboden u nogu, čini mi se, policija radi uviđaj trenutno - navodi se na instagram profilu "moj_beo_grad".

Za sada nije poznato šta je prethodilo fizičkom obračunu, kao ni stepen povreda učesnika tuče.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Mia Đaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U tuči u Beogradu izbodena dva dečaka, prebačeni u Tiršovu

Izvor: Danas, 11.Feb.2024, 00:25

Dva dečaka su izbodena, a jedan je zadobio povrede u tuči koja se dogodila kod Plavog mosta u Beogradu. Dvojica su prebačena u Dečju bolnicu u Tiršovoj, a jedan u Urgentni centar, potvrđeno RTS-u u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.