MLADIĆ NARUČIVAO MARIHUANU PREKO INTERNETA: Zajedno sa poštarom na vrata su mu zakucali i policajci

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 20:21

MLADIĆ NARUČIVAO MARIHUANU PREKO INTERNETA: Zajedno sa poštarom na vrata su mu zakucali i policajci

Paket je stigao iz Kanade.

U policijskom pritvoru s krivičnom prijavom za zloupotrebu droga zbog koje mu preti zatvorska kazna završio je mladić s daruvarskog područja koji je preko interneta naručio gotovo kilogram marihuane koja mu je stigla poštom.

Poštansku pošiljku 25-godišnji mladić primio je deklarisanu kao odeću, no u njoj se nalazilo 960 grama marihuane, a policija ga je otkrila jer je pošiljku nadzirala "prikrivenim merama i radnjama". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nakon što je mladić preuzeo pošiljku, policija je utvrdila da je poslata iz Kanade, a pronađena su dva paketa ispunjena suvom biljnom materijom za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o marihuani.

Na osnovu sudskog naloga obavljena je pretraga stana u Daruvaru koji koristi 25-godišnjak, gdje su pronađeni manja količina hašiša, staklena posuda s poklopcem unutar koje se nalazila manja količina amfetamina, dve precizne digitalne vage s tragovima droge te laptop za koji policija sumnja da je korišćen za krivično delo.

Sva oduzeta droga će biti prosleđena u Centar za veštačenje na toksikološko veštačenje.

Osumnjičeni 25-godišnjak je danas predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske uz krivičnu prijavu.

Izvor: Srbija Danas/Index/Agencije/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.