MLADIĆ IZBODEN NOŽEM OKO PONOĆI! Teška noć u Beogradu: Hitna pomoć imala oko stotinu intervencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 08:05

MLADIĆ IZBODEN NOŽEM OKO PONOĆI! Teška noć u Beogradu: Hitna pomoć imala oko stotinu intervencija

Mladić je brzo prevezen u Urgentni centar.

Mladić od 24 godine lakše je povređen u Beogradu kada je uboden nožem oko pet minuta posle 23 časa, sam se javio u KBC Zvezdara, a Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U Beogradu se tokom noći dogodila jedna saobraćajna nesreća u kojoj su lakše povređene četiri osobe. 

U saobraćajnoj nesreći u 20.11 sati u Dragoslava Srejovića kod Bogoslovije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lakše su povređeni muškarac i žena koji su zbrinuti na licu mesta, kao i dvoje dece od četiri i sedam godina koji su prevezeni u bolnicu u Tiršovoj.

Hitna pomoć intervenisala je ukupno 100 puta, od toga je bila 21 intervencija na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, srčani, a bio je i veliki broj intervencija zbog alkoholisanih osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna pomoć: U udesu kod Bogoslovije lakše povređene četiri osobe, dvoje dece

Izvor: Danas, 05.Avg.2023

U saobraćajnoj nezgodi kod Bogoslovije u Beogradu prethodne noći lakše su povređene četiri osobe, od kojih dvoje dece, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.

Nastavak na Danas...

BEBA POVREĐENA U SUDARU! Teška nesreća kod Aleksinca: Sudarila se dva automobila, četvoro hitno prevezeno u bolnicu

Izvor: Blic, 05.Avg.2023

Četiri osobe, među kojima je beba, povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas nešto posle ponoći u ataru sela Tešica kod Aleksinca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.