MLADIĆ IZ GORNJEG MILANOVCA IZDAHNUO MAJCI NA RUKAMA! Nesrećna žena bila dežurna na klinici kad su ga dovezli TEŠKO POVREĐENOG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 16:47

MLADIĆ IZ GORNJEG MILANOVCA IZDAHNUO MAJCI NA RUKAMA! Nesrećna žena bila dežurna na klinici kad su ga dovezli TEŠKO POVREĐENOG!

Momci se vraćali iz izlaska
Noćas, u Gornjem Milanovcu, dvojica mladića, oba starosti 23 godine, izgubili su život u saobraćajnoj nesreći koja se desila malo pre dva sata. Nesreća se dogodila na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog.
Tragedija je još veća, nakon saznanja da je jedan poginuli mladić imao samo majku, koja je inače medicinska sestra, a koja se juče zadesila na odeljenju hirurgije kada su joj dovezli sina.
- Sin joj je umro na rukama - kažu šokirani građani Gornjeg Milanovca.
Do nesreće je došlo kada mladići nisu zaustavili automobil na znaku "stop", nakon čega ih je udario vozač koji je bio pod uticajem alkohola....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.