MLADIĆ I DEVOJKA AUTOM UPALI U JEZERO KOD PREŠEVA: Prešao na levu stranu kolovoza, pa sleteo sa puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2020, 12:02

MLADIĆ I DEVOJKA AUTOM UPALI U JEZERO KOD PREŠEVA: Prešao na levu stranu kolovoza, pa sleteo sa puta

Mladić i devojka su uspeli da se izvuku iz auta i isplivaju iz jezera

Mladić (21) je zadobio lake, a godinu dana mlađa devojka teške telesne povrede kada su automobilom sleteli u Oraovičko jezero kod Preševa.

Kako navode iz Policijske uprave Vranje, zastrašujuća nezgoda se dogodila u ponedeljak oko 16 časova, na lokalnom putu Oraovica - Bukovac.

Vozač "škode oktavije" (21) iz okoline Preševa je iz, za sada nepoznatih razloga, prešao na levu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolovoza, nakon čega je vozilo sletelo sa puta i upalo u Oraovičko jezero. U tom trenutku na mestu suvozača je bila devojka stara 20 godina, takođe iz okoline Preševa.

, odakle su transportovani u Zdravstveni centar Vranje.

Kako se saznaje, vozač je prošao sa lakšim, dok je devojka zadobila teške telesne povrede. Na osnovu ovlašćenja Osnovnog javnog tužiulaštva u Vranju, uviđaj na licu mesta su izvršili službenici saobraćajne policije i očekuje se da se o nezgodi izjasni nadležni tužilac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.