MLADIĆ (20) UHAPŠEN ZBOG KRAĐE KOLA HITNE POMOĆI U KRALJEVU! Priznao da ih je ukrao, ne zna ko ih je zapalio

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020, 20:00

MLADIĆ (20) UHAPŠEN ZBOG KRAĐE KOLA HITNE POMOĆI U KRALJEVU! Priznao da ih je ukrao, ne zna ko ih je zapalio

Prema saznanjima, mladić je priznao da je ukrao sanitetsko vozilo, ali ne i da ga je zapalio.

Lopov koji je prethodne noći sa parkinga Službe hitne pomoći u Kraljevu, ukrao sanitetsko vozilo, uhapšen je danas u Kraljevu. Reč je mladiću starosti 20 godina, i njemu je određeno policijsko zadržavanje.

Policiji je kako smo saznali rekao da je bio pijan, da navodno nije znao šta radi. Priznao je da je odvezao sanitetsko vozilo, ali sve ostalo je porekao. Rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga je ostavio i otišao. I da ne zna ko ga je odvezao na gradsku deponiju i potom zapalio.

Lopov je najverovatnije iskoristio nepažnju vozača koji je ostavio ključeve u vozilu. Krađa dogodila su u noći između četvrtka i petka, oko dva sata posle ponoći, a lopovi su se ukradenim sanitetom odvezli do gradske deponije gde su vozilo i zapalili. Tu je, uz samu ogradu deponije, u petak ujutro potpuno izgoreli "pežo bokser" i pronađen.

- Iako je ovaj sanitet starije generacije, našoj Hitnoj službi je bio više nego dragocen, tako da je ovo za nas svakako gubitak. To, naravno, pacijenti neće osetiti jer mi nastavljamo da radimo punom parom, kao i do sada - rekla je Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlje u Kraljevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.