MLADI CRNOGORAC ZVEZDA POTERE! Svojim neobičnim talentom oduševio sve prisutne u studiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 15:30

MLADI CRNOGORAC ZVEZDA "POTERE"! Svojim neobičnim talentom oduševio sve prisutne u studiju (FOTO)

Jedan učesnik u kvizu "Potera" sinoć oduševio je sve!

David Pantović je student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, došao je iz Podgorice, a jučerašnji nastup učinio ga je zvezdom Potere.

U jučerašnjoj epizodi popularnog kviza Potera, sumu od 540.000 dinara osvojila su samo dvojica mladih takmičara od kojih je junak epizode 21-godišnji David Pantović, koji je oduševio publiku svojim neobičnim talentom.

Naime, hobi mu je brzo slaganje Rubikove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kocke, što je i demonstrirao, a saznali smo i da je višestruki rekorder.

Mlađani Crnogorac 🇲🇪 kida u poteri.

— Mali od šurnjave (@dobardeckoznam) January 25, 2021

A, kako se čini, to je samo jedan od njegovih “aduta” za popularnost.

Koliko je simpatičan ovaj mali Crnogorac u Poteri

— Popka (@chupkabebic) January 25, 2021

Pantović je u prvoj igri osvojio 100.000 dinara, a potom u drugoj prihvatio višu ponudu na 500.000 dinara i prošao dalje.

Odličan Crnogorac u Poteri.

— Ja sam namršteni tviteraš koji okolo se smeši (@tvitersttvitera) January 25, 2021

Uz Davida, u finalnu pobedničku “Poteru” prošao je i Dušan Nikolić, 27-godišnji diplomirani inženjer saobraćaja iz Obrenovca.

Scenu gde mladi Dušan pokazuje svoje umeće sklapanja "Rubikove kocke" možete videti na snimku ispod od 11:50

U izuzetno napetoj epizodi “Potere”, u kojoj do kraja nije bilo moguće predvideti rezultat, učestvovali su i Andreja Ignjatović, diplomirani inženjer organizacionih nauka i Milan Cvetanović, diplomirani pravnik zaposlen u kancelariji gradonačelnika Niša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.