MLADA MAJKA UBIJENA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Njen muž zatekao telo u jezivom stanju, oglasila se i policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 20:22

MLADA MAJKA UBIJENA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Njen muž zatekao telo u jezivom stanju, oglasila se i policija

Muškarac iz Pensilvanije uhapšen je zbog ubistva 23-godišnje Rebeke Bajler, koja je u trenutku smrti bila u šestom mesecu trudnoće.

Rebeka je ubijena u svojoj kući u Pensilvaniji. Šon Krenston je optužen za ubistvo, ubistvo nerođenog deteta, provalu i nezakonito stupanje na posed, rekla je državna policija Pensilvanije u subotu ujutro nakon “iscrpljujuće petodnevne istrage”, preneo je “Foks njuz”.

Krenston je trenutno u pritvoru okruga Kroford bez određene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaucije.

Policija nije rekla u kakvom su odnosu bili Krenston i Rebeka pre njene smrti. “Dejli mejl” piše da je Krenston oženjen medicinskom sestrom Džejmi (46). Takođe nije poznato da li je Krenston pripadnik zajednice Amiša kao njegova žrtva.

Rebekina deca starosti dve i tri godine su bila kući kad je njihova majka ubijena. Deca su nepovređena, rekla je policija. Telo trudnice našao je njen suprug Endi, kad se sa prijateljem vratio kući u ponedeljak oko podneva.

Rebeka je imala fatalne rane na glavi i vratu. Uzrok smrti nije objavljen, ali “Dejli mejl” piše da je upucana.

Ubistvo je šokiralo ruralnu zajednicu severozapadne Pensilvanije. Žitelji kažu da se Amiši dobro slažu sa ostalim komšijama, preneo je AP.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.