MK Fintel wind do kraja godine na Beogradskoj berzi

Izvor: Beta Video, 18.Maj.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK Fintel wind do kraja godine na Beogradskoj berzi

BEOGRAD - Kompanija MK Fintel Wind, zajednička kompanija italijanske Fintel Energia Spa i MK grupe, planira da do kraja godine izadje na Beogradsku berzu, izjavio je izvršni direktor MK Fintel vind Ticijano Djovaneti (Tiziano Giovannetti). ``To će biti prva kompanija iz Srbije koja se bavi obnovljivim izvorima energije prisutna na Beogradskoj berzi``, rekao je on agenciji Beta i dodao da očekuje veliko interesovanje javnosti i institucionalonih investitora. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija trenutno bira savetnike i konsultante

Izvor: Beta Video, 18.Maj.2017

BEOGRAD - Izvršni direktor MK Fintel vind Ticijano Djovaneti rekao je da kompanija trenutno bira savetnike i konsultante koje će angažovati za izvršenje neophodnih procedura i da očekuje da se dostigne početna tržišna vrednost od 120 do 150 miliona evra. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

MK Fintel Wind do kraja godine na Beogradskoj berzi

Izvor: Beta, 18.Maj.2017

Kompanija MK Fintel Wind, zajednička kompanija italijanske Fintel Energia Spa i MK grupe,  planira da do kraja godine izadje na Beogradsku berzu, izjavio je izvršni direktor MK Fintel Wind Ticijano Djovaneti (Tiziano Giovannetti)."To će biti prva kompanija iz Srbije koja se bavi obnovljivim izvorima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.