MIZERIJA!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIZERIJA!

Pevačica Romana Panić i bivša ukućanka rijalitija VB Ena Popov za otvaranje butika u Baru dobile po tričavih 150 evrića

Pop pevačica Romana Panić i bivša ukućanka rijaliti-šoua „Veliki brat“ prošlog utorka bile su specijalne gošće na otvaranju ekskluzivnog butika u Baru, koji u svojoj ponudi ima neke od najvećih svetskih modnih brendova poput „kavalija“ i „ferea“. Na glamuroznom otvaranju gošće su otpevale po jednu svoju pesmu, da bi se potom bacile >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se na razgledanje asortimana koji butik nudi.

U svemu ovom ne bi bilo ničega čudnog, da se ne radi o zaista mizernom honoraru koje su za ovo otvaranje „zvezde’’ dobile.

Izvor Kurira dodaje:

- Dobile su avionske karte do Podgorice i nazad do Beograda, a novac koji su dobile nije vredan pomena. Pominje se cifra od 150 evra i ni centa više. Romana je umesto novca zadržala cipele koje je probala u butiku i koje je uspela da iskamči iako su koštale malo više od ugovorene cifre.

Ena je svoj deo uzela u kešu i verovatno će za honorar od ovog „ekskluzivnog“ otvaranja izvesti dečka na večeru u fest fud restoran, jer samo za to ima.

Verodostojnost ovih informacija pokušali smo da proverimo i kod glavnih akterki priče, koje nisu bile dostupne do zaključenja ovog broja.   

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.