MISTERIOZNO SAMOUBISTVO: Bil Klinton 26 puta bio na Ostrvu orgija Džefrija Epstajna (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNO "SAMOUBISTVO": Bil Klinton 26 puta bio na "Ostrvu orgija" Džefrija Epstajna (VIDEO)

Novi detalji pedofilnog biznisa američkog milijardera

Džefri Epstajn je pripadnike svetskog establišmenta snabdevao maloletnicama iz siromašnih porodica.

Za prevoz je koristio avion "Lolita ekspres". Bil Klinton je 26 puta letio na "Ostrvo orgija".

Među ljudima sa kojima se Epstajn povezuje su i Toni Bler, saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman, režiser Vudi Alen, glumci Kevin Spejsi i Kris Taker.

Čak i ako rezultat istrage bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrda da se radilo o samoubistvu, to nimalo neće uticati na sveopštu ubeđenost u SAD da su 66-godišnjem bogatašu POMOGLI da umre.

Epstajn je bio duboko i čvrsto povezan sa vrhom Demokratske partije SAD-a.

Posebno intrigiraju njegovi česti kontakti sa bivšim američkim predsjednikom Bilom Klintonom koga su seksualni apetiti iz Ovalnog kabineta zauvek kompromitovali.

Američki predsednik Donald Tramp retvitovao je aluziju satiričara-konzervativa Terensa Vilijamsa da je Epštejn raspolagao kompromatom protiv Klintona i zbog toga je zainteresovan da on (Epstajn) „ne propeva“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.