MISTERIOZNO PISMO NA SUĐENJU VELJI NEVOLJI Šok: Onaj koji mi je poslao neka pošalje povratnu adresu da pišem i ja njemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 09:59

MISTERIOZNO PISMO NA SUĐENJU VELJI NEVOLJI Šok: Onaj koji mi je poslao neka pošalje povratnu adresu da pišem i ja njemu

Nemanja Đurić je rekao u Specijalnom sudu "da mu je uručeno anonimno pismo iz koga se jasno može videti kako neko vrši pritisak na njega".

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića na kome su iznesene primedbe okrivljenih na iskaze svedoka-saradnika, a optuženi Nemanja Đurić naveo je i da je dobio anonimno pismo.

Na poslednja četiri ročišta optuženi su izneli primedbe na račun izjava Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hrvatina, Nikole Spasojevića i Srđana Lalića "da su dojučerašnje saradnike izdali i odali sve krvave tajne klana zbog blaže kazne i sklopili sporazum s Tužilaštvom za organizovani kriminal".

Đurić, koji se tereti da je kao deo klana učestvovao u nekoliko surovih likvidacija, rekao da mu je uručeno pismo iz koga se jasno može videti kako neko vrši pritisak na njega kako bi optužio članove klana, svoje saradnike za nedela koja, navodno, nisu počinili. O samom pismu govorio je na kraju svog izlaganja za govornicom najveće sudnice u Ustaničkoj ulici.

- Nije da se žalim, ali je meni stiglo neko pismo kojim se pokušava da se izvrši pritisak na mene - rekao je Đurić, a zatim pojasnio:

- Ne verujem da je prošlo mimo vas (aludirajući na sud i tužilaštvo, prim. aut.), tražim da se utvrdi ko ga je poslao.

Okrivljeni je zatim naveo i da zahteva od osobe koja mu je uputila pismo da mu da priliku da odgovori na njega.

- Onaj koji mi je poslao neka pošalje povratnu adresu da pišem i ja njemu. Ne mogu da teretim ljude za neka dela i da priznam nešto što nisam počinio - rekao je na kraju izlaganja Đurić, pre nego što je vraćen na klupu za optužene.

Sve vesti sa suđenja Velji Nevolji pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.