MISTERIOZNA SMRT U HOTELU I dalje sumnjamo da je Ivana UBIJENA

Izvor: medio.rs, 10.Feb.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA SMRT U HOTELU I dalje sumnjamo da je Ivana UBIJENA

Ne verujemo da je Iva počinila samoubistvo. Slučaj je prepun nelogičnosti, a istraga je obavljena traljavo - kazao je juče Milan Dabić, advokat porodice Bodrožić.

Nada Bodrožić, poslanica u pokrajinskom parlamentu i majka Ivane Bakić Bodrožić (31) koja je u decembru 2014. pronađena mrtva u hotelu „Hajat“, saslušana je juče u Trećem osnovnom tužilaštvu, koje vodi istraga protiv tehničara sa Vojnomedicinske akademije Ljubiše Pavlovića.

Bodrožićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je dala iskaz u svojstvu oštećene u postupku protiv Pavlovića, za koga se sumnja da je ukrao anestetik „propofol“, dostupan samo u strogo kontrolisanim bolničkim uslovima, i prodao ga njenoj ćerki.

Kako "Blic" saznaje, ona je pred tužiocem ponovo govorila o tome kako su joj sumnjive izmene statusa na Ivinom Fejsbuku i to nakon njene smrti, kao i to što je u sobi nakon uviđaja pronašla još bočica "propofola".

Njen advokat Milan Dabić kazao je novinarima da slučaj prate brojne nelogičnosti, a da je za to odgovorna najpre traljava policijska, kao i istraga koja je vođena na VMA.

- Neko ko namerava da se ubije, ne dogovora s porodicom kićenje jelke. Osnovnu sumnju imamo zbog razlike u toksikološkim analizama. VMA tvrdi da su u krvi nađeni tragovi kokaina i da je uzrok smrti predoziranje, dok u nalazima KC Vojvodine, koje je na naš zahtev radilo ponovne analize, pronađen je „propofol“ i određen kao uzrok smrti - kazao je Dabić.

Zbog različitih mišljenja i nalaza, Dabić je kazao da su sačuvani uzorci Ivanine krvi i da će u krajnjem slučaju tražiti novo veštačenje - i to u inostranstvu.

Ivana Bakić Bodrožić pronađena je mrtva u hotelu „Hajat“ 10. decembra 2014. Smrt je odmah opisana kao nenasilna i kao posledica predoziranja, ali su zbog njenih kontakata sa domaćim „džet-setom“ i vlasnikom RTV „Pink“ odmah pokrenute spekulacije u javnosti. Željko Mitrović je još tada izjavio da su za Ivaninu smrt krivi kriminalci raspoređeni u zdravstvenim ustanovama jer su joj oni prodali kobni anestetik.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.