MISTERIOZNA PORUKA NA MESTU ZLOČINA! Potresno - majka dečaka na vratima kuće gde je otac ubio svog sina (9), pa sebe rukom napisala ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:43

MISTERIOZNA PORUKA NA MESTU ZLOČINA! Potresno - majka dečaka na vratima kuće gde je otac ubio svog sina (9), pa sebe rukom napisala ovo

Tragedija koja je potresla Srbiju!

Na vratima kuće u kojoj je policijski službenik (42) ubio svog sina (9), pa sebe i ostavio oproštajno pismo, stoji zalepljena poruka koju je majka dečaka ostavila na vratima. U poruci, koja je ručno napisana na crvenom papiru stoji molba majke da joj se bivši suprug javi na telefon.

- Javite se vašoj bivšoj ženi Mariji. Zabrinuta je za život svog deteta - navodi se u poruci zalepljenoj na vratima uz broj mobilnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telefona.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja.

Kako su komšije ispričale nakon zločina, prva patrola policije je došla oko 19 časova. Tada su začuli vapaje žene, koja je, kako tvrde, majka dečaka.

Ona je navodno pozvala bravara, kako bi otvorio zaključana vrata.

- Ništa pre toga nismo čuli. Oni su tu živeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovde se stalno menjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik retko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo - rekle su užasnute komšije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.