MISTERIJA masakra u Jabukovcu postala JOŠ ZAMRŠENIJA: Da li je ubica odneo PASOŠ NAJMLAĐE ŽRTVE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA masakra u Jabukovcu postala JOŠ ZAMRŠENIJA: Da li je ubica odneo PASOŠ NAJMLAĐE ŽRTVE?

Dokumenta Dragane Jozeljić, jedne od četiri žrtve masakra u Jabukovcu, nisu nađena u kući njenog ujaka Raje Kazimirovića, koji je takođe ubijen. 

Policija iz tog razloga istražuje da li je ubica, ili više njih, odneo njen pasoš i druga dokumenta.

Dragana Jozeljić (53) najmlađa je od četiri žrtve masakra u Jabukovcu prošle nedelje, kada su ubijeni i njena majka Ljubinka Oprikić (76), ujak Raja Kazimirović (72) i baba Dragica Kazimirović (93).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Gde su njena dokumenta, nije poznato jer u kući nisu pronađena. Bez pasoša ne bi mogla da se vrati u Nemačku, gde je živela. Da je izgubila taj dokument, sigurno bi prijavila nestanak, ali nije. Upravo zbog toga je misterija šta je sa njenim pasošem i, ukoliko su ga ubice odnele sa sobom, zašto im je potreban. Ne mogu da ga koriste, osim ako nekome ne treba da ga predaju, i tako potvrde da su "odradili" posao. A to opet ukazuje na to da je likvidacija urađena po nečijem nalogu – rekao je izvor upućen u istragu.

Pitanje koje muči istažitelje je zašto su nestala samo lična dokumenta Dragane Jozeljić, a ne i ostalih žrtava pokolja.

- To može da znači kako je prava meta bila Dragana, a da su ostali kolateralna šteta. A to je sasvim novi pravac istrage. Jer do sada se mahom mislilo da su žene ubijene zbog Raje, njegovog novca, ili iz osvete zbog sukoba sa nekim od meštana. Ako je egzekutorima cilj bio da eliminišu Draganu, mora detaljno da se ispita njen život u Nemačkoj, ali i odnosi sa ljudima u Srbiji, gde je dolazila povremeno – rekao je izvor.

Telo Dragane Jozeljić nađeno je ispod trema, pored leša babe Dragice. Njih dve su ubijene istim oružjem. Draganina majka ubijena je kraj stepeništa, a ujak na traktoru, i njih dvoje su upucani mecima iz drugog pištolja.

Raja Kazimirović i njegova majka Dragica sahranjeni su danas na seoskom groblju u Jabukovcu. Ubijene Ljubinka Oprikić i Dragana Jozeljić biće sahranjene u nemačkom gradu Kelnu, gde su živele, a po njih je došla Draganina ćerka Sandra. Ona nije želela da komentariše masakr u Jabukovcu.

- Molim vas, imajte razumevanja, za moju tugu – rekla je Sandra, koju je po dolasku iz Nemačke saslušala naša policija, ali u njenoj istrazi nije bilo nijednog detalja koji bi mogao da pomogne u istrazi.

Na poslednjem ispraćaju Kazimirovića bilo je pedesetak meštana, ali i nekoliko patrola policije koje su obezbeđivale sahranu.

KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICIJA NA NOVOM TRAGU Jedan potez ubica otkriva ko je bio PRAVA META zločina u Jabukovcu

Izvor: Blic, 16.Avg.2019, 22:15

Dokumenta Dragane Jozeljić, jedne od četiri žrtve masakra u Jabukovcu, nisu nađena u kući njenog ujaka Raje Kazimirovića, koji je takođe ubijen, pa policija istražuje da li je ubica, ili više njih, odneo njen pasoš i druga dokumenta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.