MISTERIJA ZVUKA SA DNA OKEANA Obalska straža nije znala da odgovori na ovo pitanje - šta će biti sa telima putnika iz podmornice?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 21:55

MISTERIJA ZVUKA SA DNA OKEANA Obalska straža nije znala da odgovori na ovo pitanje - šta će biti sa telima putnika iz podmornice?

Obalska straža još uvek radi na razjašnjavanju detalja nesreće.

Krhotine otkrivene u blizini olupine Titanika potiču od nestale podmornice, potvrdila je američka Obalska straža.

Svi putnici su poginuli, rečeno je na konferenciji za medije.

Pronađeno je pet delova podmornice. Neki od njih su pripadali kapsuli koja je održavala pritisak unutar podmornice.

Za sad sve upućuje na imploziju koja se dogodila za vreme spuštanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema olupini Titanika.

Novinari pitaju o zvukovima koje su spasioci čuli proteklih dana. Kontraadmiral Džom Mauger kaže da su postupali u skladu s informacijama koje su imali, i da zvukovi koje su zabeležili nisu pripadali podmornici.

- Došlo je do katastrofalne implozije u podmornici koja bi izazvala zvuk koji bismo zasigurno registrovali - rekao je.

Obalaka straža nije odgovorila na pitanje o mogućem izvlačenju tela. Konferencija se završila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.