MISTERIJA UGLJENISANOG TELA NAĐENOG U PODGORICI: Objavljeni detalji o žrtvi - policija na mukama zbog jedne stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 21:45

MISTERIJA UGLJENISANOG TELA NAĐENOG U PODGORICI: Objavljeni detalji o žrtvi - policija na mukama zbog jedne stvari

Policija pretpostavlja da se ubistvo desilo pre tri do pet dana.

Nakon što je danas u naselju Šteke kod Podgorice oko 10 sati pronađeno izgorelo telo mlađeg muškarca, policija i dalje radi na identifikaciji.

Ono što istražiteljima može otežati posao je podatak, kako je saopštio izvor iz Uprave policije, da nemaju prijavljen nestanak mlađe muške osobe. Prema saznanjima portala Standard mladić starosti između 25 i 30 godina ubijen je sa dva hica, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čega je telo zapaljeno.

Viša državna tužiteljka Radmila Gačević kazala je za Vijesti da je oko 10.30 časova obaveštena da je u mjstu Šteke pronađeno ugljenisano telo NN muške osobe.

- Odmah po dobijanju saznanja sa službenicima Uprave policije, Odeljenja bezbednosti Podgorica izašla sam na lice mesta, gde smo u prisustvu veštaka odgovarajuće struke obavili uviđaj. Nakon dobijenih potrebnih veštačenja imaćemo više činjenica o ovom događaju - rekla je ona. Na licu mesta bile su i policijske ekipe sa psima tragačima.

Telo ubijenog mladića transportovano je u Klinički centar Crne Gore na obdukciju odakle se čeka nalaz obducenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.