MISTERIJA SUMNJIVOG SANDUKA U ŠUMI IZAZIVA STRAH! Svi u panici zbog onoga što se nalazi UNUTRA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 17:37

MISTERIJA SUMNJIVOG SANDUKA U ŠUMI IZAZIVA STRAH! Svi u panici zbog onoga što se nalazi UNUTRA (FOTO)

Internet gori.

U dubokoj australijskoj šumi nedavno je otkriven zeleni sanduk koji krije tajnu koja je izazvala znatiželju širom sveta.

Fotografija ovog misterioznog pronalaska brzo je postala viralna nakon što je objavljena na Redditu, ostavljajući mnoge da se pitaju šta se krije unutar njega. Sanduk je pronađen u Nacionalnom parku Plave planine u Novom Južnom Velsu i vezan je lancima za drvo, pažljivo skriven u gustom lišću. 

Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografija sanduka kruži internetom, korisnici Reddit platforme su ostali uskraćeni za informacije o njegovom sadržaju, što je dovelo do brojnih spekulacija i pretpostavki.

Neki sugerišu da bi unutra mogla biti živa ili mrtva mačka, alati za popravku šina ili čak nešto još neobičnije poput municije ili ukradenih predmeta.

Jedan korisnik je čak izrazio sumnju da bi unutar sanduka mogla biti fizička bol.

Ipak, najzanimljivija pretpostavka koja kruži jeste da bi ovaj misteriozni sanduk mogao biti deo popularne igre "lov na blago", poznate kao "Geokeš".

Ova igra podrazumeva skrivanje kutija na otvorenom prostoru, dok učesnici koriste GPS uređaje kako bi ih pronašli, dodajući još više uzbuđenja u ovu već intrigantnu priču.

Izvor:Srbija Danas/Alo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.