MISTERIJA Ovo je iskaz Srpkinje koja izbola partnera u Hrvatskoj - komšije zbunjene, niko ne zna ko je ona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 21:08

MISTERIJA Ovo je iskaz Srpkinje koja izbola partnera u Hrvatskoj - komšije zbunjene, niko ne zna ko je ona!

Misteriozna Srpkinja napala je hladnim oružjem svog supruga u mestu Velika Gorica u Hrvatskoj.

- Uzela sam nož sa stola i ubola ga jer on je mene prvi napao. U naguravanju smo se odmaknuli prema balkonu kuće gde smo se dalje naguravali. Držao mi je ruku u kojoj sam držala nož te ni sama ne znam, kako i na koji način, ubola sam ga u rebra i u trbuh. Dva puta.

Nakon toga sam izašla iz kuće i molila suseda da zove Hitnu i policiju. Iskreno, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << htela da umre. Samo sam se branila – deo je iskaza koji je vrlo emotivno i konfuzno više od sata iznosila organima progona 49-godišnja državljanka Srbije, uhapšena pod sumnjom da je u subotu navečer u porodičnoj kući svoga šogora u Velikoj Gorici pokušala ubiti 47-godišnjeg nevjenčanog partnera, također državljanina Srbije.

Tragovi fizičkog sukoba na njoj su vidljivi jer njeno je telo bilo prepuno modrica svih boja.

Taj sukob unutar porodičnog kruga odvio se tokom žestoke svađe s partnerom koji je, nakon što je sused na njenu molbu digao na noge policiju i Hitnu kad mu je pozvonila za pomoć, prevezen vozilom Hitne pomoći u KBC Zagreb.

Povređeni je podvrgnut operativnom zahvatu i život mu je bio ugrožen jer mu je zadala teške povrede u vidu dve ubodne rane.

Dok čekaju da saslušaju partnera osumnjičene kako bi se čula njegova verzija događaja, kriminalisti su zasukli rukave te na mestu sukoba izuzeli sve korisne tragove a porazgovarali su i sa susjedima u ulici.

I dok je za susede osumnjičena 49-godišnjakinja velika nepoznanica jer je nikada nisu videli a kamoli s njom razgovarali, ona navodi suprotno a usput upire prstom  partnera kao nasilnika zbog kojeg je već bila u Sigurnoj kući 2015. godine.

Međutim, toj njenoj tvrdnji nigde nema pisanog traga.

Ono što je poznato o osumnjičenoj ženi je da u Hrvatskoj nema reguliran status te da ima boravište u Belgiji s privremenim boravkom do 2033. godine.

Inače, u Belgiji joj žive deca i unuci.

-Tu gospođu ne poznajemo, ali smo čuli u subotu naveče strahovitu galamu iz te kuće. Ženski glas je nadjačao muški. Cičalo se i drečalo, ali ništa nisam razumeo što su govorili i oko čega su se prepirali. Nije prošlo ni pola sata nakon toga u ulicu nam je stigla Hitna i policajci – rekao je jedan od stanara te velikogoričke ulice u kojoj se pokušaj ubistva dogodio.

Osumnjičena se ovoga puta nadala da će u neku od Sigurnih kuća umjesto u remetinečki pritvor, međutim, njezin neregulirani status u Hrvatskoj joj, među ostalim, to ne dopušta.

Dežurna sutkinja istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici joj je stoga odredila jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bega jer je reč o stranoj državljanki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NISAM HTELA DA UMRE, SAMO SAM SE BRANILA" Srpkinja nakon fizičkog obračuna IZBOLA svog partnera u Hrvatskoj

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

- Uzela sam nož sa stola i ubola ga jer on je mene prvi napao. U naguravanju smo se odmakli prema balkonu kuće. Držao mi je ruku u kojoj sam imala nož, ni sama ne znam, kako i na koji način, ubola sam ga u rebra i u stomak. Dvaput - ovim rečima započela je svoj iskaz Srpkinja koja je nožem izbola...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.