MISTERIJA OBRISANIH SMS PORUKA: Ko je dirao Jelenin telefon na dan ubistva?

Izvor: Press, 20.Jun.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA OBRISANIH SMS PORUKA: Ko je dirao Jelenin telefon na dan ubistva?

Uz nalog javnog tužioca mogu da se rekonstruišu sve poruke od trenutka kada je telefon prvi put upaljen - tvrdi Božidar Spasić.
Foto:Telegraf.rs
Na dan kada je Jelena Marjanović ubijena, iz njenog telefona izbirisana je sva SMS i  Viber prepiska sa njenim suprugom Zoranom, tvrde dobro obavešteni izvori u policiji.
Kako navode inspektori koji rade na ovom slučaju, sumnjivo je to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nisu obrisane sve poruke, već samo te sa Zoranom. Problem je u tome što je jedina šansa da se povrate te poruke da se uzmu iz Zoranovog telefona, ali su one i tamo obrisane.
- Nemamo nikakve šanse da povratimo te obrisane poruke preko baznih stanica, pošto one beleže samo kome su poslate i u koliko sati – tvrde za Informer izvori iz policije.
Međutim, kriminolog i bivši obaveštajac Božidar Spasić tvrdi da ta prepiska može da se povrati, jer je ona ipak negde sačuvana.
– Uz nalog javnog tužioca mogu da se rekonstruišu sve poruke od trenutka kada je telefon prvi put upaljen – tvrdi Spasić, navodeći da policija pred sobom ima dobar trag, jer činjenica da je izbrisana prepiska baš od 2. aprila navodi na zaključak da je u njima bilo nešto važno vezano za ubistvo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.