MISTERIJA NESTANKA BRAČNOG PARA IZ AMERIKE: Odbegli zatvorenici im oteli jahtu, brod pronađen prazan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 11:48

MISTERIJA NESTANKA BRAČNOG PARA IZ AMERIKE: Odbegli zatvorenici im oteli jahtu, brod pronađen prazan!

Istraga se nestavlja

Bračni par iz Amerike, koji je nestao prošle nedelje nakon što je otet njihov katamaran najverovatnije je mrtav, saopštila je policija.

Policija veruje da su tri zatvorenika, koji su pobegli iz zatvora na Karibima, oteli jahtu Simplicity, u trenutku kada su Kejti Brandel i njen partner Ralf Hendri bili na brodu.

- Informacije sugerišu da su se, dok su putovali između Grenade i Sent Vinsenta, oslobodili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tela - saopšteno je iz policije.

Par je poslednji put viđen u noći kada su zatvorenici pobegli, a njihov brod je kasnije praćen kako napušta Grenadu kasno u noć neobičnom brzinom.

Policija u Sent Vinsentu i Grenadinima uhapsila je trojicu begunaca u sredu.

Ron Mičel (30), Trevon Robertson (19) i 25-godišnja Abita Stanislaus držani su u policijskoj stanici Južni Sent Džordž u blizini jugozapadnog dela Grenade pod optužbom za nasilnu pljačku, kada su pobegli.

Mičel se takođe suočava sa optužbama za silovanje, pokušaj silovanja i napad.

Policija iz Sent Vinsenta je saopštila ranije da je pronašla brod bez tela, ali da su predmeti razbacani predmeti po palubi, te da možda ima krvi po brodu.

Načelnik policije Sent Vinsenta rekao je da se, iako se pretpostavlja da je par mrtav, "istraga i potraga za nestalim osobama nastavljaju".

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.