MISTERIJA MODRICA JELENE MARJANOVIĆ: Pojavile se, pa nestale, neko ovde opasno laže! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA MODRICA JELENE MARJANOVIĆ: Pojavile se, pa nestale, neko ovde opasno laže! (FOTO)

Snimak sa slavske proslave porodice Marjanović, na kojima se četiri meseca pre no što će biti svirepo ubijena, vidi Jelena Marjanović sa masnicom na licu, izazvala je nezapamćenu pažnju domaće javnosti.

Video pokojne pevačice pojavio se na društvenim mrežama juče, ali je u međuvremenu objavljen drugi snimak na kojem Jelena nema modricu.

Na njemu je zabeležena ista slava, a u prvom planu su Jelena koja sve vreme peva suprugu Zoranu, smeštenom u društvu jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << rođaka. Pored njih sedi i Nada Topčagić.

Jelena je obučena identično, ima istu crnu majicu, uvijenu kosu i nema masnicu na levom obrazu!

Printksin: Youtube/Go Rance

Snimci su juče preplavili društvene mreže i izazvali brojne negativne komentare, a ima i onih koji Zorana optužuju da je prebio svoju suprugu.

- Sve je izmišljeno, to je foto-montaža! Nije istina da sam tukao Jelenu, na nju ni prašina nije pala, a kamoli moja ruka. Nikad je nisam udario! Pa na slavi je bilo 100 ljudi, kako je to moglo da ostane neprimećeno. Ovo je prevršilo svaku meru! Ostalo je još samo da mi stave vampirske zube šta se sve pisalo o meni - rekao je on za beogradske medije juče.

Foto: Telegraf

I Nada Topčagić, dugogodišnja prijateljica porodice Marjanović i Jelenina koleginica, tvrdi da Zoran nikad nije tukao Jelenu.

Bila sam na toj slavi, čak sam i pevala. To joj je bila poslednja slava. Jelena se mnogo trudila da je dobro pripremi. Bila je veoma raspoložena. Nisam primetila nikakve modrice, niti bilo šta neuobičajeno. Ako ih je i imala, možda se negde slučajno udarila. Bila sam veoma bliska s njom i sigurno bi mi rekla da ju je Zoran tukao. Bila mi je kao ćerka. Ma rekla bi mi, ne bi ona to trpela. Jelena je bila veoma bliska sa Zoranom. Mnogo su se voleli - kaže Nada.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine, dok je trčala po nasipu u Crvenki. Telo pevačice otkriveno je posle dvadesetočasovne potrage u kanalu pokraj nasipa.

Video pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.