MISTERIJA! MIĆO (77) JE NESTAO IZ BOLNICE! Pet dana niko ne može da ga nađe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA! MIĆO (77) JE NESTAO IZ BOLNICE! Pet dana niko ne može da ga nađe! (FOTO)

Pripadnici MUP Livanjskog kantona tragaju za Mićom Kneževićem (77) iz Drvara koji je nestao iz livanjske bolnice.

Zamenik portparola MUP-a Livanjskog kantona Bernardina Duvnjak rekla je da se za Kneževićem traga od petka, 5. jula, kada je iz livanjske bolnice prijavljen njegov nestanak.

On je tada na sebi imao svetlozelenu košulju i tamnosive pantalone.

Prema njenim rečima, na video-snimcima, pregledanim u subotu, 6. jula, nestali je viđen na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raskršću u Livnu, a u nedelju, 7. jula, na teren su izlazili i psi tragači Granične policije, kao i pripadnici Gorske službe spasavanja.

Ona je dodala da je policija juče, posredstvom loklanih radio-stanica, apelovala na stanovnike Livna da pomognu policiji i pregledaju prostore oko svojih kuća i objekata.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.