MISLIO DA GA SUPRUGA VARA SA ŽENOM: Pratio je svakodnevno, ali kada se umešala policija, prošao je MNOGO GORE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLIO DA GA SUPRUGA VARA SA ŽENOM: Pratio je svakodnevno, ali kada se umešala policija, prošao je MNOGO GORE!

Nakon što je konobar posumnjao da mu je nevenčana supruga, sa kojom ima i decu, neverna kao i da se viđa sa koleginicom sa posla počeo je svakodnevno da je uhodi.

U ljubavne muke ovog para umešala se i policija, jer je žena, nakon što je htela da prekine zajednički život, prijavila nevenčanog supruga i za nametljivo ponašanje, a on je nakon toga osuđen na šest meseci zatvora i moramo je platiti oko 8.000 dinara sudskih troškova.

Prema optužnici, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 5. juna do 26. jula 2018. na sve moguće načine pokušavao nastaviti ljubavnu vezu.

Svakodnevno je ženu pratio do radnog mesta, neprestano joj slao SMS poruke u kojima ju je pozivao na sastanke, a nije štedeo ni na rečima ljubavi ponavljajući da je voli i da želi da mu se vrati. No, ona mu je uporno pokušavala objasniti da je kraj, da ne želi više biti s njim, preklinjujući ga pritom da joj više ne šalje poruke.

Međutim, s obzirom da ga je žena stalno odbijala, to je u njemu izazvalo dodatni bes pa joj je čak poslao poruku da će zapaliti njihovu zajedničku kuću, a 11. jula oko 21h sačekao ju je ispred zgrade pod pretnjom: “Ako se ideš naći sa svojom ljubavnicom, pratiću te i onda će biti svašta”.

Prestravljena žena se na kraju te večeri zaključala u svom stanu i pozvala policiju.

- Tačno je da sam bio nametljiv. Ali moja vanbračna supruga je započela ljubavnu vezu s drugom ženom, koja je bila naša kućna prijateljica. To sam uočio jer sam počeo primećivati određenu dozu nervoze prema meni. Iako mi ona to nije htela priznati, govorila je da joj je ta druga žena samo koleginica i da se viđaju samo na kafi. U junu 2018. ona je napustila naš zajednički dom i preselila se kod svoje sestre, a mene je sve vreme uveravala da nije ni u kakvoj vezi. Odlučio sam je pratiti jer sam se hteo uveriti da li je to istina. Samo sam želeo spasiti svoju porodicu.

Možda je to bilo na pogrešan način ali, verujte, nije odlučivala pamet, nego srce. Deca su nakon svega ostala živeti sa mnom - ispričao je na sudu konobar, priznavši iskreno da suprugu i danas voli jako te da je njegovo ponašanje samo jedan eksces.

Ipak, sud je odlučio da je on bio svestan kaznenog dela koje čini  kako bi kod bivše partnerke izazvao osećaj straha i nelagode.

- Ovakvo postupanje okrivljenog, bez obzira na pobude, nema opravdanja. Ono zaslužuje svakako osudu i prekor, čega je i sam okrivljeni svestan rekavši da je samo želeo spasiti svoju porodicu, ali na pogrešan način - stoji u obrazloženju presude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.