“MISLIM DA MOJU ĆERKU DROGIRAJU”: Stravični vapaj oca IVANE VEMIĆ (15), koja je ponovo nestala (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“MISLIM DA MOJU ĆERKU DROGIRAJU”: Stravični vapaj oca IVANE VEMIĆ (15), koja je ponovo nestala (FOTO)

Ivana Vemić (15) iz Sivca kod Sombora nestala je u noći između subote i nedelje, zatim je pronađena sa dečkom Tomislavom Gajićem (30) u Novom Sadu, da bi njen otac objavio da je devojka - ponovo nestala! Očajni otac Dragan u izjavi za Telegraf kaže da ne zna gde se sada nalazi njegova ćerka.

- U subotu je nestala, uredno smo supruga, starija ćerka i ja to prijavili MUP-u i dali izjavu - počeo je priču Dragan, otac maloletne Ivane.

Dragan sumnja da je devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nestala sa Tomislavom Gajićem, koji ima, kako Ivanin otac tvrdi, dosije u policiji.

- Čovek sa kojim je nestala ima više krivičnih dela. Iza sebe ima brak, dvoje dece, prijavu za nasilje u porodici jer je svoju ženu izbo nožem. Ja se, kao otac, bojim za sigurnost svog deteta pored njega. Policija je rekla čim budu locirani da će ih u prvoj policijskoj stanici zadržati - objasnio je za Telegraf Dragan Vemić.

Foto: Facebook/Tomislav Gajic

Budući da je Ivana nestala, a zatim locirana u Novom Sadu i došla u MUP sa Tomislavom, a potom opet nestala, otac sumnja da je njegova ćerka pod prisilom s njim i da ju je, kako kaže, drogirao.

- Ja sam došao u MUP i prvih pola sata je nisam video. Dete su saslušali bez mog prisustva. Deluje mi drogirano, tražio sam da izvrše analizu na narkotike, ali ona nije pristala. Tada su mi rekli da, ako ona nije pristala da se testira na drogu, oni tu ništa ne mogu - kaže očajni otac Dragan.

Otac je želeo da zaštiti svoju ćerku, molio je da krene kući, što je ona odbijala. Zatim je Tomislav izjavio u policiji da je Dragan Vemić, kako nam je rekao, tukao svoju ćerku Ivanu Vemić, što je i ona kasnije demantovala. Dragan se pre nekoliko dana potukao sa Tomislavom, zbog čega je zabranjen prilazak njemu i njegovoj kući.

- U MUP-u su nam rekli da Tomislav nema pravo da živi s maloletnim licem u vanbračnoj zajednici i da će biti uhapšen ukoliko je bude odveo kući. Međutim, on ju je odveo kod sebe, a policija ništa ne preduzima - dodao je.

Foto: Facebook/Ivana Vemic

Dragan je u izjavi za naš portal rekao da mu svaki dan dolazi policija kući i prati ga svuda, a on ne zna razlog.

- Dete mi je smršalo mnogo kad sam je video. Tomislav joj sigurno daje neke psihoaktivne supstance - saopštio nam je Dragan i dodao:

- U Socijalnom su mi prvo rekli kako mi je ćerka trudna, zatim je test pokazao da nije. Molio sam ih da podnesu prijavu protiv obljube maloletnog lica, ali javni tužilac mi je rekao da nema osnova za krivičnu prijavu - rekao je otac maloletne devojčice.

Dragan kaže za Tomislava da je više puta bio u zatvoru i da je te dokaze, kao i one da diluje drogu, dostavio policiji.

- Želim da se nešto preduzme pre nego što se desi neka veća tragedija - zaključio je otac.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

MISLIM DA MOJU CERKU DROGIRAJU Stravicni vapaj oca IVANE VEMIC (15) koja je ponovo nestala (FOTO)

Izvor: medio.rs, 05.Jul.2016

- Policija mi svaki dan dolazi kući i prati me svuda, a ja ne znam razlog. Samo želim da moje dete dođe kući - rekao je za Telegraf očajni otac Ivane Vemić

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.