MISLILI SU DA ĆE PROĆI NEKAŽNJENO! Davali podršku ubici iz Gradačca u lajvu: Policija počela sa hapšenjima

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 09:32

MISLILI SU DA ĆE PROĆI NEKAŽNJENO! Davali podršku ubici iz Gradačca u lajvu: Policija počela sa hapšenjima

Uživo prenosio ubistvo.

Do sada je uhapšeno oko 40 osoba koje su tokom lajv prenosa na Instagramu podržavali pomahnitalog ubicu Nermina Sulejmanovića koji je krvavom pohodu brutalno ubio tri osobe - nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, kao i oca i sina, koji su turski državljani.

Ranjeni su policajac i jedan građanin, kao i žena, supruga ubijenog. Prema poslednjim informacijama, ona se u nalazi u teškom stanju.

Pomahnitali ubica Sulejmanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uživo prenosio svirepo ubistvo nevenčane supruge. Još više zastrašujuće je bilo to da su ga brojni ljudi podržavali.

Kako je rekao Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine, sprovode se aktivnosti na evidentiranju pojedinaca.

- Direktor FUP-a informisao me da odsek za sajber kriminal FUP-a već sprovodi aktivnosti koje se odnose na evidentiranje osoba koje su na društvenim mrežama podržavale i veličale ubistvo i ubicu - rekao je Isak.

Objave na drugim društvenim mrežama

Kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, FUP će u saradnji sa naležnim tužilaštvom početi postupak lociranja i dokumentovanja svih pojedinaca koji su svojim objavama širili mržnju, davali podršku, veličali ubistvo i ubicu, i to ne samo na Instagramu već i na svim drugim društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.