MISLILI STE DA STE SVE VIDELI? Grdosija od 600 kilograma na suvozačevom mestu, policajci u šoku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 10:25

MISLILI STE DA STE SVE VIDELI? Grdosija od 600 kilograma na suvozačevom mestu, policajci u šoku (VIDEO)

Ležerno putovali auto-putem

Policija Norfoka (SAD) dobila je nedavno prijavu da se auto-putem kreće kompaktni automobil, dok se na suvozačevom mestu nalazi bik.

Čuvari reda su verovali da je životinja u kabini, ali su ipak krenuli da ispitaju slučaj. Čim su prišli četvorotočkašu shvatili su svoju grešku.

Na suvozačevom mestu nalazio se bik od 600 kilograma, po imenu Haudi Dudi, dok su njegovi ogromni rogovi štrčali na sve strane. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Verovali smo da ćemo zateći tele u kolima, relativno malu životinju - priznao je kapetan Čed Rejman za lokalne medije.

Snimci otkrivaju ogromnog bika, rase Vatuzi, i modifikovano vozilo sa metalnim rešetkama. Na bočnim vratima vidljiv je natpis "Velika rodeo parada u Nebraski".

Grdosija se ležerno vozila autoputem, a policija je identifikovala vozača iz obližnjeg grada Nelig, prenosi Nju Jork Post.

- Policajac je odlučio da upozori vozača i sugeriše mu da vrati životinju kući - saopštili su nadležni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.