MISLILI SMO DA JE U PITANJU KRIMINALNI RAT, ČUDO NEMA MRTVIH! Detalji EKSPLOZIJE kod Marakane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MISLILI SMO DA JE U PITANJU KRIMINALNI RAT, ČUDO NEMA MRTVIH!" Detalji EKSPLOZIJE kod Marakane!

Komšije i dalje u šoku zbog jezive eksplozije

Svedoci navode da se eksplozija dogodila u blizini dečijeg igrališta "Terenče".

Pročitajte i:

- Pravo je čudo da nema mrtvih! Nismo smeli u prvi mah da izađemo na ulicu, samo se čula stravična eksplozija, niko nije znao šta se dešava - priča šokirana komšinica. - Svako od nas je bio ubeđen da je u pitanju neki obračun kriminalaca, pošto to kod nas nije nova pojava, tek kasnije smo čuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je eksplodirao džip voditeljke Dušice Jakovljević.

Oni dodaju da voditeljku viđaju svakog dana, da se uredno javlja i da nikada nisu imali problem sa njom.

Podsetimo, snažna eksplozija odjeknula je jutros oko 8.30 na području Autokomande, a prema prvim informacijama, eksplodirao je džip popularne srpske voditeljke.

Automobil je eksplodirao ispred zgrade u Ljutice Bogdana 2, a od siline eksplozije na toj i susednim zgradama popucala su stakla, dok su vozila u blizini oštećena. Delovi automobila su se razleteli po okolnim ulicama, a okupio se i veliki broj građana.

Džip je nakon eksplozije u potpunosti izgoreo!

Ekipe Hitne pomoći nisu primile poziv u vezi sa ovim incidentom, ali su za "Srbiju Danas" potvrdili da su otišli na mesto nesreće zbog toga što je, kako je navedeno, jednoj ženi pozlilo. U policiji nisu dali više detalja, a uviđaj je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.