MIROSLAV LAZANSKI - MAJSTOR NOVINARSTVA Aleksandar Apostolovski govorio o svom velikom prijatelju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 12:01

"MIROSLAV LAZANSKI - MAJSTOR NOVINARSTVA" Aleksandar Apostolovski govorio o svom velikom prijatelju (VIDEO)

Danas je održana komemoracija povodom smrti novinara Miroslava Lazanskog

Na komemoraciji povodom smrti, porodici i prijateljima se obratio i Aleksandar Apostolovski, novinar Politike i veliki prijatelja preminulog Lazanskog. On je u kratkim crtama objasnio kakav je novinar i čovek bio Miroslav Lazanski.

- Poštovana porodico, dragi prijatelji, Laza danas nije s nama i da li verujete da je zaista otišao? Pa, ne bi se kladili u to. Možda se pojavi i nasmeje se šmekerski... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa nas ne sme iznenaditi. Neka neko izađe i proveri, možda je parkirao onaj svoj džip - rekao je Apostolovski.

- Odavno sam zaključio da je Laza jedan od onih majstora novinarstva koji je odlučio da će svoje delo uvek štititi svojim imenom i prezimenom - dodao je on.

- Čitav njegov opus brilijantne spoljno-političke analize, izveštavanje iz "pustinjskih" ratova, intervjui sa šefovima NATO-a i Varšavskog pakta, odlazak na premijeru filma Top Gan - i tamo je stigao... sve je to pokazalo da priča o njemu nije legenda, da on ipak postoji staju samo u dve reči - Miroslav Lazanski - ništa više, ništa manje - zaključio je Aleksandar Apostolovski.

Podsećamo, Miroslav Lazanski će danas biti sahranjen u Aleji zaslužnih velikana, u 13 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komemoracija Miroslavu Lazanskom: Bio je čovek dobrih namera i dobrog srca

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2021

Miroslav Lazanski je bio jugonostalgičar i jugotragičar i ko ga smatra nacionalistom ništa nije znao o Lazi, rekao je novinar Politike Aleksandar Apostolovski, dok su Ljubinka Milinčić i Ljiljana Smajlović saglasne da je bio čovek dobrih namera i dobrog srca, sa čijim imenom je nespojiva reč...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.