MIROSALJCI DOBIJAJU VODU Vesić u poseti poljoprivrednicima: Poziv mladima da se vrate u manje sredine (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2022, 18:54

MIROSALJCI DOBIJAJU VODU Vesić u poseti poljoprivrednicima: Poziv mladima da se vrate u manje sredine (FOTO/VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas sela u Srbiji

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je mesta u Srbiji i slušao građane šta im je potrebno i obaveštavao ih šta je sve urađeno i šta će se tek uraditi. Konkretno u ovom selu gde je bio (Mirosaljci kraj Lazarevca) - uvedeni su voda i gas.

Mile Ranković, predsednik mesne zajednice Mirosaljci ga je učtivo dočekao zajedno sa meštanima.

- Došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam u Mirosaljce da građankama i građanima kažem da je Grad Beograd počeo da gradi vodovod za njihovo naselje kao i za Arapovac i deo Strmova. Do leta će oko tri hiljade ljudi imati vodu.  Dogovorili smo se da se u selu uradi kružni tok, da se izgradimo dečije igralište i da se završi Dom kulture - rekao je Vesić.

Najavio je veliku investiciju u Lazarevcu, jer je velika razlika u zaposlenosti muškaraca i žena zbog Kolubare, a žene nemaju gde da rade. Sada se to menja - uložiće se u investiciju koja će zapošljavati žene.

Takođe, Vesić je pozvao sve građane da se prijave za subvencije i iskoriste pogodnosti koje pruža grad Beograd i država. Pozvao je i sve poljoprivrednike da se prijave za bespovratna sredstva za kupovinu poljoprivrednih mašina i mehanizacije.

Na kraju je posetio mladog poljoprivrednika Dejana Jovanovića iz istog sela i njegovo domaćinstvo, uputio ga u sve pogodnosti koje nudi grad Beograd poljoprivrednicima.

Jovanović je pozvao sve mlade ljude ovim putem da se vrate na selo i da se bave poljoprivredom, te da iskoriste sve pogodnosti koje država i grad Beograd nude poljoprivredi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Prve dve linije metroa će potpuno promeniti život građana Beograda" VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 28.Feb.2022, 16:48

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić održao je danas u Javnom komunalnom preduzeću "Beogradski metro i voz" radni sastanak sa komisijom koja se bavi izgradnjom beogradskog metroa kako bi se građanima predstavilo dokle se stiglo sa ovim projektom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.