MIRNO NEDELJNO POPODNE PRETVORILO SE U TRAUMATIČNO: Deca pronašla bombu igrajući se kod kasarne u Čačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 18:15

MIRNO NEDELJNO POPODNE PRETVORILO SE U TRAUMATIČNO: Deca pronašla bombu igrajući se kod kasarne u Čačku

Policija odmah stigla na lice mesta.

Popodnevna dečja igra kod kasarne "Tanasko Rajić" u predgrađu Čačka, imala je neočekivan epilog. Nekoliko dečaka uz samu ogradu, pronašlo je bombu. Odmah su o tome obavestili roditelje, koji su pozvali policiju.

Pripadnici MUP-a izašli su na lice mesta i uradili uviđaj.

- Čuli smo komešanje i žamor, a potom čuli da su mališani pronašli eksplozivnu napravu u dvorištu. U pitanju je kasarna i to nije neobično, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali opet bomba uz samu ogradu nije prizor koji nam je potreban. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo, da nisu odmah javili roditeljima i da su nastavili sa tim da se igraju - kaže jedan od očevidaca.

Kasarna "Tanasko Rajić" se nalazi na samoj periferiji Čačka, preko puta čačanske bolnice. Izgrađena je posle Drugog svetskog rata za obuku vojnika Jugoslovenske narodne armije i prostire se na 30 hektara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.