MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Intervencije zbog alkoholisanog stanja građana, jedna lakša saobraćajka

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 08:34

MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Intervencije zbog alkoholisanog stanja građana, jedna lakša saobraćajka

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, a dogodila se jedna lakša saobraćajna nezgoda u Batajnici, bez ozbiljnije povređenih učesnika, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Ostale intervencije na javnim mestima bile su zbog lica u alkoholisanom stanju i jedne tuče bez značajnijih povreda kod učesnika.

Tokom noći je dežurala 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 87 puta, na javnim mestima 21 intervencija. Ove noći bilo je značajno manje i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interkliničkih trasporta kovid pacijenata. Sedmoro suspektnih na infekciju korona virusom prevezeno je u kovid bolnice u Zemunu i Batajnici.

Ipak, kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU Saobraćajna nezgoda u Batajnici, bez teško povređenih

Izvor: Blic, 01.Maj.2021

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, a dogodila se jedna lakša saobraćajna nezgoda u Batajnici, bez ozbiljnije povređenih učesnika, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.