MINISTARSTVO ODLUČILO: Nakon prebijanja doktora i njegovih sinova, evo šta će se desiti sa školom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 17:45

MINISTARSTVO ODLUČILO: Nakon prebijanja doktora i njegovih sinova, evo šta će se desiti sa školom

Završili u Urgentnom centru.

Beogradski neurolog, dr Branko Kajtazija je u ponedeljak prebijen metalnim štanglama, zajedno sa sinovima, u parku u naselju Braće Jerković, na šta je reagovalo Ministarstvo prosvete.

Ministarstvo prosvete, saopštilo je da će poslati prosvetnu inspekciju u Osnovnu školu "Branislav Nušić" i nakon izveštaja inspekcije preduzeće sve zakonom propisane mere.

Marijana Kajtazi, supruga premlaćenog neurologa, izjavila je za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kurir da zaposleni u OŠ "Branislav Nušić" nisu reagovali u skladu sa školskim protokolom. Ispred ove škole je bio incident sa njihovim drugorođenim sinom, koji je učenik sedmog razreda ove osnovne škole, kada su ga napala trojica dečaka. Nakon toga desio se i drugi incident, kada su dvojica maloletnika prebili doktora Kajtazija i njegova dva sina, metalnim štanglama.

Sva trojica su završila u Urgentnom centru u ponedeljak veče, a dr Kajtazi je morao ponovo da ide u UC jer je imao problema usled potresa mozga koji je zadobio kada su ga maloletnici tukli. Zadržan je na ležanju u UC-u.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je da nakon pisanja o ovom događaju, da oni koji su ovo počinili moraju da odgovaraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.