MINISTARKA ZDRAVLJA JAVNO PODRŽALA VRADŽBINE PROTIV KORONE: Na kraju i sama obolela od kovida

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 09:44

MINISTARKA ZDRAVLJA JAVNO PODRŽALA VRADŽBINE PROTIV KORONE: Na kraju i sama obolela od kovida

Vaniaračiči je javno konzumirala čarobni napitak, za koji je čarobnjak koji je ga porizveo tvrdio je da pruža doživotni imunitet na korona virus

Ministarka zdravlja Šri Lanke Pavitra Vaniaračiči, koja je javno podržala vračanje i upotrebu čarobnih napitaka u borbi protiv korona virusa, testirana je pozitivno i odlazi u samoizolaciju, saopštili su danas zvaničnici.

, prenosi Gardijan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako je kasnije otkriveno, napitak sadrži med i muskatni orah.

Ministarka je u novembru prolila bokal "blagoslovene" vode u reku, nakon što je samoproklamovani božiji čovek rekao da će to zaustaviti pandemiju.

Šri Lanka, u kojoj živi 21 milion stanovnika, odobrila je juče upotrebu vakcine AstraZeneke, samo nekoliko sati nakon što je Vaniaračiči testirana pozitivno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.