MINISTAR VULIN: Borba protiv uličnog kriminala jako važna, svi da prijave takve slučajeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 11:29

MINISTAR VULIN: Borba protiv uličnog kriminala jako važna, svi da prijave takve slučajeve

On je pozvao građane da prijavljuju slučajeve uličnog kriminala.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da je borba protiv uličnog kriminala ključna za običnog čoveka i pozvao građane da prijavljuju takve slučajeve.

Vulin je rekao da postoji organizovani kriminal sa kojim borba nikad neće prestati, ali da ulični kriminal vređa svakog građanina i kvari život.

- Neću da se plašim da će detetu u školi neko skinuti patike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neću da ga neko presreće na ulici, neću da vidim dilera u blizini školskog dvorišta, neću da čujem za krađe kola, neću da neko obija kuće. To sve deluje malo, ali to čini naš život - rekao je Vulin.

Kaže da je zato borba protiv uličnog kriminala izuzetno važna i da je njemu prioritet.

- Prijavite svaki reket, to se najlakše dokazuje. Samo je potrebno da oštećeni dođe u policiju i da kaže ko ga reketira, a mi ćemo organizovati sve što je potrebno da se to dokaže. Samo dođite u svoju policiju, verujte nam. Borba protiv uličnog kriminala je ključna - poručio je Vulin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.