MINISTAR VUČEVIĆ ODRŽAO KOLEGIJUM MINISTARSTVA ODBRANE Analizirani rezultati, postavljeni zadaci za 2023. godinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 15:31

MINISTAR VUČEVIĆ ODRŽAO KOLEGIJUM MINISTARSTVA ODBRANE "Analizirani rezultati, postavljeni zadaci za 2023. godinu" (FOTO)

Naglašeno je da će težišni zadaci u 2023. godini biti realizacija projekta 5.000 pripadnika specijalnih jedinica.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević održao je danas sednicu Kolegijuma ministra odbrane.

Na sednici su članovi Kolegijuma referisali ministru o realizaciji zadataka u prethodnoj godini, a razgovaralo se i o zadacima u 2023. godini.

Sednica je održana u Domu Garde na Topčideru, a na njoj je zaključeno da su u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << periodu uspešno realizovani svi zadaci i da će se nastaviti sa opremanjem i ulaganjem u naoružanje i vojnu opremu i intenziviranjem obuke s ciljem daljeg jačanja borbene gotovosti Vojske Srbije, kao i sa unapređivanjem životnog standarda svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

Takođe, naglašeno je da će težišni zadaci u 2023. godini biti realizacija projekta 5.000 pripadnika specijalnih jedinica, preduzimanje svih mera na očuvanju mira i bezbednosti građana Republike Srbije, intenziviranje rada na donošenju strateških i normativnih dokumenata te ubrzanje realizacije infrastrukturnih projekata za potrebe Vojske Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.