MINISTAR LONČAR VEČERAS HITNO OTPUTOVAO ZA BUGARSKU: Krenuo u Sofiju da obiđe povređene srpske državljane

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 01:07

MINISTAR LONČAR VEČERAS HITNO OTPUTOVAO ZA BUGARSKU: Krenuo u Sofiju da obiđe povređene srpske državljane

On odlazi i da bi se dogovorio sa bugarskim kolegama o daljim koracima u njihovom lečenju

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar krenuo je večeras za Sofiju, kako bi obišao naše državljane povređene u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Bugarskoj.

Kako je rečeno u Ministarstvu zdravlja, Lončar je u Sofiju krenuo kako bi se na licu mesta upoznao sa stanjem i stepenom povreda svih naših građana koji su se nalazili u autobusu, i kako bi se dogovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa bugarskim kolegama o daljim koracima u njihovom lečenju, te razmotrio da li je potrebna dodatna pomoć povređenima.

Više osoba je povređeno danas kada se autobus šabackih registarskih tablica, sa 38 dece i 11 odraslih iz Srbije prevrnuo u Bugarskoj, na auto-putu Trakija. Portal BG-Voice preneo je da je hospitalizovano 17 putnika od kojih najmlađi ima šest godina.

BONUS VIDEO: Stravičan udes na Banovom brdu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi detalji nesreće u Bugarskoj: Oglasio se ambasador Srbije VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 15.Avg.2022

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar krenuo je sinoć za Sofiju, kako bi obišao naše državljane povređene u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Bugarskoj...U nedelju uveče, ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović izjavio za da će otpravnica poslova ambasade Srbije danas pre podne posetiti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.