Izvor: B92, 05.Sep.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINIC DEMANTUJE DA JE LILIC PODNEO OSTAVKU

Visoki funkcioner Socijalisticke partije Srbije Milomir Minic izjavio je da nije cuo da je Zoran Lilic podneo ostavku na mesto savetnika predsednika SRJ, prenosi Beta. "Nisam cuo za ostavku Zokija Lilica iako sam juce bio u rukovodstvu SPS-a", rekao je Minic na konferenciji za stampu u Valjevu. On je dodao da u SPS-u "vlada potpuno jedinstvo" i da nema nikakvih nesporazuma sa Jugoslovenskom levicom. dodaje banjalucki dnevnik.

Banjalucki list "Nezavisne novine" pise u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broju da je visoki funkcioner Socijalisticke partije Srbije i savetnik predsednika SRJ za ekonomska pitanja Zoran Lilic podneo ostavku na partijske funkcije i raskinuo radni odnos. Pozivajuci se na dobro obavestene izvore, list navodi da je Lilic ostavku podneo zbog kadrovske politike u SPS-u, ali je i dalje formalno ostao clan te partije. "Upuceni tvrde da je Lilicu juce oduzet sluzbeni automobil, kao i da je povuceno obezbjedjenje koje je uzivao kao bivsi predsednik SRJ".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.