MINI-ju pala cena u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2015, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINI-ju pala cena u Srbiji

Početkom 2015. u Srbiji su snižene cene dva MINI modela koji su dostupni na lageru.

Za model MINI One, u metalik boji “Blazing Red”, sa multifunkcijama na volanu i tempomatom, LED prednjim svetlima, aluminijumskim felnama "Heli Spoke 15" i dodatnom opremom potrebno je izdvojiti 20.990 eura u odnosu na dosadašnju cenu od 22.441 eura.

Po akcijskoj ceni prodaje se i model MINI Countryman One, u metalik boji "Midnight Grey", sa aluminijumskim felnama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "5-Star Air Spoke -16", multifunkcijama na volanu i tempomatom, Xenon svetlima, radio MINI Visual Boost-om, parking senzorima pozadi i drugim pogodnostima.

Ovaj automobil na sniženju košta 22.990 eura u odnosu na dosadašnjih 24.315 eura.

Akcija traje dok traju zalihe vozila na lageru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.