MIMI ORO PRETUKLA BRATA? Starleta privedena zbog nasilja u porodici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIMI ORO PRETUKLA BRATA? Starleta privedena zbog nasilja u porodici!

Rijaliti učesnica privedena je u Beogradu, domaća štampa prenosi da se nije opirala hapšenju.

Milica Živanović (28), poznatija kao Mimi Oro privedena je u policijsku stanicu u Beogradu zbog nasilja u porodici.

Navodno je starletu i učesnicu Parova navodno prijavio rođeni brat Lazar Živanović (25) koji je u prijavi naveo da ga je sestra pretukla.

- Njen brat živi u Jagodini, ali je poslednjih oko mesec dana bio kod nje sa devojkom. Došlo je do svađe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je kuliminirala u tuču. Lazar je imao vidljive povrede - objasnio je izvor i dodao da se Mimi, navodno, "sa bratom obračunavala i rukama i nogama".

Lazar je poslat kod lekara kako bi bio utvrđen stepen povreda, a Milica se nije opirala hapšenju niti negirala da je nasrnula na brata.

Milica je i ranije hapšena, ali zbog povezivanja sa elitnom prostitucijom. Prvi put je zbog toga uhapšena 2014, pa još jednom dve godine kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.