Izvor: B92, 19.Sep.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILUTINOVIC NIJE OTVORIO POGON NIS-a

Radio B2-92 saznaje u Naftnoj industriji Srbije, da predsednik Srbije Milan Milutinovic, iako je to zvanicno saopsteno, u ponedeljak nije pustio u rad pogon EF-SI-SI-ja u pancevackoj rafineriji, koji je tesko ostecen tokom proslogodisnjeg NATO bombardovanja. Nasi izvori u NIS-u kazu da pomenuto postrojenje, koje preradjuje sirovu naftu, jos uvek ne moze da startuje s obzirom da nisu popravljeni svi cevovodi i rezervoari koji primaju preradjene proizvode. Start FSS-ja ocekuje se za 10 do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 15 dana, a i kada pocne proizvodnja radice najvise desetak dana s obzirom da nema dovoljno sirovina, saznaje B2-92 u NIS-u.

Milutinovic je, umetso toga, otvorio pogon za proizvodnju aditiva u Hemijskoj industriji Prahovo, javila je RTS, prenosi Beta. On je u prahovu ocenio da ce se gradjani Jugoslavije na izborima 24. septembra odlucivati izmedju "izvesnosti" koju im nudi sadasnja vlast i "neizvesnog sa takozvanom NATO koalicijom". "Gradjani treba da se opredele izmedju onoga sto sada imaju kao izvesno - slobodu, nezavisnost, zemlju koja se stalno gradila i izgradjuje - i neizvesnog sa takozvanom NATO koalicijom, koja ne nudi nista, tudjine i brda i doline, ako oni pobede kako zele i ocekuju, ali ja licno mislim da nemaju neke velike sanse", rekao je Milutinovic. Milutinovic je ocenio da je "mlada generacija glavni cilj u zaludjivanju od strane protagonista novog svetskog poretka".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.