MILOŠ JOVANOVIĆ I VODITELJKA N1 SE USAGLASILI: Da, treba sa Đilasom da rušite Vučića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 21:49

MILOŠ JOVANOVIĆ I VODITELJKA N1 SE USAGLASILI: "Da, treba sa Đilasom da rušite Vučića" (VIDEO)

Razobličeno svo licemerje Miloša Jovanovića.

Voditeljka na N1 televiziji se usaglasila sa liderom DSS, Milošem Jovanovićem, da treba sa liderom Stranke slobode i pravde, Draganom Đilasom, da ruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Miloš Jovanović: Na republičkom nivou idemo u tehničku Vladu sa prozapadnom opozicijom a u Beogradu su ideološke razlike mnogo manje prisutne!

Voditeljka N1: A Vi sad rušite Vučića sa svima onima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi prihvatili nemačko-francuski plan?!

MILOŠ JOVANOVIĆ I VODITELJKA N1 SE USAGLASILI: DA, TREBA SA ĐILASOM DA RUŠITE VUČIĆA!

Miloš Jovanović: Na republičkom nivou idemo u tehničku Vladu sa prozapadnom opozicijom a u Beogradu su ideološke razlike mnogo manje prisutne!

Voditeljka N1: A Vi sad rušite Vučića sa svima… pic.twitter.com/oZyJmGqALM

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 7, 2023

Miloš Jovanović: Da, ali u Beogradu se to pitanje ne postavlja a na republičkom nivou je tehnička Vlada! Vi mislite da tehnička Vlada ne treba da se desi nakon izbora?

Voditeljka N1: Apsolutno treba da se desi! - stoji u objavi na Eks kanalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.