MILOŠ FRANCUZ DOKAZAO DA JE ĐILASOVA DESNA RUKA: Stao uz listu Srbija protiv nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 13:23

MILOŠ FRANCUZ DOKAZAO DA JE ĐILASOVA DESNA RUKA: Stao uz listu "Srbija protiv nasilja"

Pravio haos u Skupštini grada Beograda.

Iako glumata velikog patriotu i zaštitnika Kosova i Metohije (mada se pogrom Srba 2004. godine i proglašenje nezavisnosti "Kosova" 2008. godine desilo u vreme njegove vlasti), Miloš Jovanović je i danas potvrdio da je u koaliciji sa Đilasom, Marinikom, i ostatkom opozicije kojoj je Srebrenica genocid, Kosovo nezavisno i koji bi uveli sankcije Rusiji!

O tome svedoči njegova izjava: "Mi smo potpuno solidarni sa ostatkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opozicije".

MILOŠ JOVANOVIĆ JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA JE ĐILASOVA DESNA RUKA!

Iako glumata velikog patriotu i zaštitnika Kosova i Metohije (mada se pogrom Srba 2004. i proglašenje nezavisnosti Kosova 2008. desilo u vreme njegove vlasti), Miloš Jovanović je i danas potvrdio da je u koaliciji sa… pic.twitter.com/2faqMMe5uR

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 19, 2024

Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda odložena je za 1. mart, jer su funkcioneri Đilasove koalicije, slično kao na sednici republičkog parlamenta, pravili haos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dokazao da je Đilasova pudlica: Miloš Francuz otvoreno preti nasiljem, jer mu se ne sviđaju rezultati izbora! (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Feb.2024

BEOGRAD – Otvoreno je zapretio nasiljem, ukoliko bude formirana većina u skladu sa izbornom voljom građana, a koja je suprotna od volje Jovanovića i njegovog šefa Đilasa Miloš Jovanović, koji se predstavlja kao desničar i patriota, ponovo je pokazao da je desna ruka Dragana Đilasa i potpuna...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.