MILO PONOVO DESTABILIZUJE ZEMLJU: Doveo državu do ivice propasti, a sada kritikuje novu vlast

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 14:16

MILO PONOVO DESTABILIZUJE ZEMLJU: Doveo državu do ivice propasti, a sada kritikuje novu vlast

Kritikovao je novu vladu da za pet meseci nije uspela da pripremi Budžet za ovu godinu.

Predsednik Milo Ðukanović odbacio je danas teze o Crnoj Gori kao sprženoj zemlji i optužio da je plasira aktuelna vlada u pokusaju da se zaštiti od pitanja šta oni rade na planu unapređenja ekonomskog razvoja zemje.

- Kod nove vlasti imamo manjak vizije i manjak kapaciteta da se ta vizija implementira - kazao je Ðukanović, nakon što je uručio nagrade Privredne komore Crne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gore.

- Plašim se da je reč o projekciji kakva će biti Crna Gora - kazao je Ðukanović i dodao da potezi nve vlade upravo ukazuju na ideju Crne Gore kao spržene zemlje.

- Možda je zaista reč o projekciji. Možda zaista žele da sprže Crnu Goru - poručio je Ðukanović, preneo je portal RTCG.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.