MILO NE ZNA NI GDE JE BEOGRAD NA VODI Vučić odgovorio na Krivokapićeve neistine i bezumne tvrdnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 20:00

"MILO NE ZNA NI GDE JE BEOGRAD NA VODI" Vučić odgovorio na Krivokapićeve neistine i bezumne tvrdnje

Vučić je zamolio Krivokapića da "u najskorije vrijeme" upozna javnost o svim elementima navodne saradnje sa Đukanovićem u "poslovnim varijantama"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem nikada nije imao poslovne aranžmane kako je navodno tvrdio mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić.

- Siguran sam da će doneti dokaze ili reći da je lagao. Pošto tih dokaza nema, moraće da prizna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je govorio neistine, mada to nije jedina neistina. Mnogo neistina u ulozi Srbije u Crnoj Gori prije toga je iznio i Đukanović - kazao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara poslije obilaska Centra za osnovnu policijsku obuku u Beogradu.

Komentarišući navode da je sa Đukanovićem sarađivao na projektu Beograd na vodi, Vučić je kazao da "nikada nijednu riječ" nije razmijenio na tu temu sa crnogorskim predsjednikom.

- Milo (Đukanović) koji dobro poznaje Beograd, jedva da zna gde se nalazi Beograd na vodi. Za mene je najsmješnije što me u prethodnih 15 do 20 dana Milo optužuje da sam ga srušio, njegovi protivnici da sam mu pomogao, a danas su našli floskulu da sam htio da oslabim Đukanovića, ali ne baš da ga srušim. Takve kontradiktornosti ste mogli da vidite u istim novinama i od istih ljudi da čujete - rekao je predsednik Srbije.

Na navode o miješanju Srbije u unutrašnje stvari Crne Gore, Vučić je rekao da su se i ta i druge zemlje regiona mnogo više mešale u unutrašnje stvari Srbije, posebno priznanjem nezavisnosti Kosova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.