MILO MORAO DA POTPIŠE: Zakon o slobodi veroispovesti stupio na snagu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 19:36

MILO MORAO DA POTPIŠE: Zakon o slobodi veroispovesti stupio na snagu

Prethodno je predsednik Crne Gore te iste zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra vratio na ponovno odlučivanje

Set zakona koje je predsednik Crne Gore Milo Đukanović potpisao 23. januara stupili su na snagu pošto su danas objavljeni u Službenom listu Crne Gore.

Na snagu je stupio Zakon o izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zakon o izmenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, Zakon o izmeni Zakona o radu.

. Nakon što ih je Skupština ponovo izglasala 20. januara, on je potpisao Ukaz o proglašenju.

– Potpisao sam Ukaze o proglašenju zakona nakon što ih je Skupština ponovo izglasala 20. januara 2021. godine. Dileme koje sam imao i zbog kojih sam ih vratio Skupštini na ponovno odlučivanje su ostale – istakao je Đukanović na svom Tviter nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.